Termeni de utilizare

Bine ați venit pe site-ul altnet, marcă a companiei WhiteCity Code SRL („noi”, „ne”, „al nostru”). Utilizând site-ul nostru, vă exprimați acordul cu următorii termeni și condiții:

Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

Toate conținuturile și materialele de pe acest site, inclusiv, dar fără a se limita la text, grafică, logo-uri, imagini și software, sunt proprietatea WhiteCity Code SRL, a afiliaților săi sau a licențiatorilor săi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi ale proprietății intelectuale. Nu aveți voie să utilizați, reproduceți, distribuiți, modificați sau creați lucrări derivate din orice conținut sau materiale de pe acest site fără consimțământul nostru scris prealabil.

Activități Interzise

Nu aveți voie să utilizați site-ul nostru în scopuri ilegale sau neautorizate, inclusiv, dar fără a se limita la hacking sau spamming. Orice încercări de a compromite securitatea site-ului nostru vor fi raportate autorităților competente. Totuși, apreciem divulgarea responsabilă a problemelor și vulnerabilităților de securitate. Vă rugăm să trimiteți orice informații legate de securitate la security@altnet.ro.

Confidențialitate

Luăm în serios confidențialitatea utilizatorilor site-ului nostru. Vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate pentru informații despre cum colectăm, utilizăm și protejăm datele personale.

Declinarea Garanțiilor

Nu oferim garanții, explicite sau implicite, privind acuratețea, fiabilitatea sau completitudinea oricărui conținut sau material pe site-ul nostru. Ne declinăm orice răspundere pentru erorile sau omisiunile din astfel de conținuturi sau materiale.

Limitarea Răspunderii

În niciun caz WhiteCity Code SRL, afiliații săi sau licențiatorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecvențiale care decurg din sau în legătură cu utilizarea site-ului nostru.

Legea Aplicabilă și Jurisdicția

Acești termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Orice dispute care decurg din sau în legătură cu acești termeni și condiții vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Utilizând site-ul nostru, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment fără notificare, așa că vă rugăm să-i revizuiți periodic pentru schimbări.