Politica de Confidențialitate

La WhiteCity Code, ne angajăm să protejăm confidențialitatea vizitatorilor site-ului nostru. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale pe care ni le furnizați. Utilizând site-ul nostru, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor personale conform acestei politici.

Ce informații colectăm?

Colectăm informații personale precum numele, prenumele, adresa de email și numărul de telefon atunci când vă înregistrați prin intermediul formularului nostru de contact sau vă abonați la newsletter-ul nostru, utilizând API-ul Mailchimp. De asemenea, folosim pixel Meta și LinkedIn tag pentru a înțelege cum interacționați cu site-ul nostru, ceea ce ne ajută să îmbunătățim și să personalizăm experiența dumneavoastră.

Cum utilizăm informațiile dumneavoastră?

Informațiile personale colectate sunt folosite pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră, pentru a vă trimite informații și actualizări legate de serviciile noastre și pentru analiza modului în care vizitatorii utilizează site-ul. Aceste date ne ajută să personalizăm și să îmbunătățim conținutul și ofertele noastre.

Divulgarea informațiilor dumneavoastră

Nu vindem, comercializăm sau transferăm altor părți informațiile dumneavoastră personale. Acestea pot fi împărtășite doar cu furnizori de servicii terți de încredere care ne ajută în gestionarea site-ului și în derularea activităților noastre, cu condiția ca aceste părți să fie de acord să păstreze aceste informații în confidențialitate.

Securitatea

Nu oferim garanții, explicite sau implicite, privind acuratețea, fiabilitatea sau completitudinea oricărui conținut sau material pe site-ul nostru. Ne declinăm orice răspundere pentru erorile sau omisiunile din astfel de conținuturi sau materiale.

Limitarea Răspunderii

Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja împotriva accesului neautorizat sau a alterării informațiilor dumneavoastră personale.

Cookies și tehnologii similare

Utilizăm pixelul Meta și LinkedIn tag pentru a urmări cum interacționați cu site-ul nostru și pentru a îmbunătăți serviciile noastre. Aceste tehnologii pot colecta informații non-personale, cum ar fi tipul browserului și activitatea pe site.

De asemenea, folosim un cookie pentru a stoca preferința de temă (închis / deschis). Această informație nu este stocată decât în browser.

Legături către alte site-uri

Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri externe.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică la orice moment. Orice modificare va fi publicată pe site-ul nostru, cu menționarea datei ultimei actualizări. Continuarea utilizării site-ului după efectuarea acestor modificări constituie acceptarea de către dumneavoastră a noilor termeni.

Pentru întrebări legate de această politică sau practicile noastre, vă rugăm să ne contactați la privacy@altnet.ro.